Stöd oss

Stöd oss

 

Yasini Foundation är en liten organisation. Vi arbetar småskaligt och varje krona gör på riktigt skillnad. Hjälp oss hjälpa!

 

 

MEDLEMSKAP

Att vara medlem i Yasini Foundation kostar ingenting. Att vara medlem betyder att du är en del av organisationen och att du stöttar vår verksamhet. Vi strävar efter att hålla våra medlemmar uppdaterade om vårt arbete. Vi vill att alla ska få vara med och delta i den utsträckning man själv vill. Självklart uppskattar ekonomiska bidrag, men man väljer själv om, när och i vilken form man har möjlighet till det.

 

Yasini Foundation välkomnar alla att ansöka om medlemskap. För att bli medlem mailar du yfnd@yasinifoundation.com alternativt på annat sätt ta kontakt med någon i styrelsen. Var god lämna uppgifter om ditt fullständiga namn, ditt personnummer och din mailadress i din ansökan. Vi välkomnar alla som delar våra grundläggande värderingar och som vill stödja vårt arbete.

 

 

 

MÅNADSGIVARE

Som månadsgivare hjälper du organisationen på bästa sätt. Regelbundna inkomster gör det möjligt för oss att planera och jobba kontinuerligt och strukturerat. Månadsgåvorna skapar förutsättningar för det absolut viktigaste och det som behövs för ren överlevnad; boende, skola och mat. Utan månadsgivare skulle organisationen inte fungera, och med fler månadsgivare skulle vi kunna göra mer.

Relativt liten del av våra inkomster kommer från månadsbidrag (cirka 35 %), antagligen för att folk har svårt att komma till skott och är rädda att sluta upp sig. Vi vill verkligen uppmuntra fler till att bli månadsgivare! Det är svårt att argumentera för att man inte kan avstå 50 kronor i månaden, men för pojkarna gör dessa 50 kronor skillnad. Femtio kronor är en veckas mat, ett par skor eller en månads el- och vattenräkning. Tvåhundra kronor blir 2400 på ett år vilket motsvarar en skoluniform samt ett års skolavgift på en anständig privatskola.

Autogiro är en banktjänst som kostar pengar. I dagsläget är det en orimligt hög kostnad i förhållande till Yasini Foundations storlek. Den som vill bli månadsgivare gör i stället lämpligen så att man går in på sin internetbank och gör en vanlig betalning till vårt BankGiro eller till vårt PlusGiro (uppgifter ovan). Sen fyller man själv i att du automatiskt vill göra samma överföring regelbundet varje månad. Funktionen finns på alla svenska internetbanker även om det kan se lite olika ut. Vid problem, kontakt oss så ser vi om vi kan hitta en lösning.

 

Givetvis går det även bra att lämna regelbundna bidrag på årsbasis.

 

ENGÅNGSBIDRAG

Med det sagt att månadsgivare är den bästa hjälpen för organisationen menar vi inte att på något sätt underskatta engångsbidrag. Alla gåvor är naturligtvis väldigt uppskattade och det är på riktigt så att varenda krona gör skillnad. I samband med särskilda händelser, t.ex. julaftnar och tillfällen när vi gör besök i Mwanza, brukar vi göra insamlingar för att kunna göra saker utöver det absolut nödvändiga. Engångsbidrag har gjort det möjligt för oss att köpa julklappar, att ta med pojkarna på safari, att låta pojkarna åka och hälsa på sina släktingar, att köpa cyklar, och liknande.

För att lämna en gåva betalar man den summa man önskar till vårt Bank- eller PlusGiro (uppgifter ovan).

 

JULGÅVOR/GÅVOBEVIS

Vid jul säljer organisationen gåvobevis. Det går helt enkelt till så att man ger en gåva i valfri summa (från 50 kronor) till organisationen i någon annans namn. Som bevis på gåvan gör vi personliga kort (med fint motiv från Mwanza) som man sen får att ge bort som julklapp. I tre år har detta varit väldigt uppskattade julklappar och en viktig inkomstkälla för organisationen.

 

Med god framförhållning kan vi ordna gåvobevis också till andra tillfällen, så som födelsedagar, eller bara allmänna presenter.

 

För att beställa ett gåvobevis, maila yfnd@yasinifoundation.com eller kontakta på något sätt någon i styrelsen. Ange beloppet du vill ge, och skriv också gärna vem/vilka som är mottagare av gåvobeviset så ger vi kortet en personlig utformning.

 

 

SKÄNKA KLÄDER/SAKER

Vi tar gärna emot donationer i form av saker och kläder till pojkarna. Dock i begränsad omfattning eftersom att det inte är helt lätt att få ner sakerna. Sådant prioriteras som särskilt passar just tonårspojkar. Kläder, skor och väskor. Fotbolls- och musikgrejer uppskattas! Lättfraktat underlättar... Om du har grejer du vill ge bort - maila oss så ser vi om vi kan hitta en lösning. yfnd@yasinifoundation.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organisationsnummer: 802459-1524

Bankgironummer: 764-5120

PlusGironummer: 60 37 71-7

 

Copyright © All Rights Reserved